MON - FRI: 8:30 AM to 5:00 PM

HOME ADDITION: GLEN ALLAN

View other:
Home Additions

PROJECT SUMMARY

Our Sherwood Park, Glen Allan clients chose to expand their home to meet the needs of an ever-growing extended family.

THE VISION FOR THIS RENOVATION

Our clients wanted to add to their existing bungalow and create a new, large open area that could accommodate their entire family.

THE FOUR ELEMENTS APPROACH

Their large backyard could accommodate a 900 sq. ft. addition complete with a basement.

We reconfigured the existing kitchen and dining room into a larger back entry and formal dining room.

The new addition afforded a large, open chef’s custom kitchen with sizable pantry, plus an eating nook and family room surrounded by large windows overlooking the backyard full of trees.

KEY FEATURES IN THIS RENOVATION

  • A new, large and open great room
  • Elegant and modern kitchen with large island
  • A huge family room and dining nook
  • Extra-large windows bring in a light and a view of the treed backyard
  • A larger and more functional formal dining room with multiple entries

CONTACT FOUR ELEMENTS

We’d love to hear about your project.

  • YEAR :
  • LOCATION : Sherwood Park, Alberta
  • TYPE :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION : Home Page
  • PORTFOLIO : 50 Home Additions
  • CLIENT NAME :
SHARE PROJECT