MON - FRI: 8:30 AM to 5:00 PM

INTERIOR RENOVATION: KEHEEWIN

View other:
Living Spaces

PROJECT SUMMARY

Our Edmonton, Keheewin clients wanted more open space and a high-end, open-concept environment. Their home featured vaulted ceilings that we could use to accomplish their vision.

THE VISION FOR THIS RENOVATION

They wanted their main room centered on a very large chef’s multi-function kitchen and we leveraged the existing vaulted ceilings to enhance the room volume and high-end open-concept look.

THE FOUR ELEMENTS APPROACH

This was a full, main floor renovation to refresh the look of the home and create more of an open-concept feel, featuring the new chef’s kitchen.

Closets were removed and walls were opened up to enlarge and improve the overall experience of the living space. The result was a very high-end, open-concept look with significantly more space.

KEY FEATURES IN THIS RENOVATION

  • Large chef’s custom kitchen
  • Multi-purpose cabinetry (work, eat, play)
  • Distinctive luxury vinyl tiles for durability
  • Luxury finishings

CONTACT FOUR ELEMENTS

We’d love to hear about your project.

  • YEAR :
  • LOCATION : Edmonton, Alberta
  • TYPE :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :
  • PORTFOLIO : 10 Living Spaces
  • CLIENT NAME :
SHARE PROJECT