MON - FRI: 8:30 AM to 5:00 PM

KITCHEN RENOVATION: GLEN ALLAN

View other:
Kitchens

PROJECT SUMMARY

We helped our Sherwood Park, Glen Allan clients accommodate their growing family by adding a new addition to create more space for a luxurious kitchen.

THE VISION FOR THIS RENOVATION

This 1960s bungalow no longer had the room to accommodate our clients’ growing family. Because they love their neighbourhood and their large backyard, which backs onto a green space, they chose to renovate their home to include, among other advantages, a large, modern kitchen as a room to cook, enjoy and entertain.

They wanted to create a large open space that their entire family could enjoy together.

THE FOUR ELEMENTS APPROACH

The new addition allowed for a large, custom chef’s kitchen with sizable pantry plus an eating nook. The kitchen and conjoining family room featured new large windows to showcase the treed backyard.

KEY FEATURES IN THIS RENOVATION

  • Elegant and modern kitchen with large island
  • Huge family room and dining nook
  • Extra-large windows opening up the room to the outdoors
  • A large and functional formal dining room with multiple entries

CONTACT FOUR ELEMENTS

We’d love to hear about your project.

  • YEAR :
  • LOCATION : Sherwood Park, Alberta
  • TYPE :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :
  • PORTFOLIO : 20 Kitchens
  • CLIENT NAME :
LOCATION

Sherwood Park, Alberta

PORTFOLIO

20 Kitchens

SHARE PROJECT